Dom > Vijesti > Sadržaj

Će koristiti industrijski aluminij sulfat?

Oct 26, 2017

Industrijski aluminij sulfat je bijeli ortorompski kristalni prašak, ali za dugo vremena, bit će žuta slučaj, onda ako je još žuta može iskoristiti Internet? Ovo je odgovor na to.

Prvo, razlozi za žute

Željezni željeza izložen zraku i njegova vodena otopina su više vjerojatno da će požutjeti. To je zbog izloženosti zeleni stipsa u zraku je raspadanje, Željezni sulfat željeza za u redukcijskih, sa zrakom kontakt sa zrakom lako kisik ili druge oksidirajuće tvari oksidira u željezov sulfat. Svoje molekularne formule, od izvorne bivalentni željeza ako promijenite trovalentno željezo. Boja će se promijeniti iz Plava / zelena žuta ili smeđa. Posebno u vlažnom i mračnom, oksidaciji će ubrzati, vjerojatno proizvesti yellowing fenomen. S porastom stupnja oksidacije, polako formirajući blok, kao kamen kao kamen.

Oksidirani industrijske aluminij sulfat koristi za navodnjavanje biljka ne proizvodi štetne učinke, ali je daleko manje nego prije propadanja. Jer biljka apsorbira željeznih iona, a u ovom trenutku većina željeznih iona oksidira u trovalentno željezo iona, nije lako apsorbiraju biljke. Ali ako se koristi za kanalizaciju liječenje obezbojenjeotopine ili koagulacije svrhe, zatim željezov i željezov željeza svoj efekat koagulacije nije puno razlika, vraćanje obezbojenjeotopine učinak željezov željeza nema.

Drugo, kako bi se spriječilo žuta metoda

Poboljšati pakiranje pečat, smanjiti svoj kontakt sa zrakom i stavite na suhom mjestu. Tekući proizvod preporučuje se trenutno koristi, ili rješenje u nokte, željezo, željezo u prahu. Također ne stavljajte alkalne tvari s alkalna gnojiva, kemijskih oksidansi i industrijske aluminij sulfat se zajedno ili koagulacije priprema, to je slaba kiselina, će reagirati s alkalnom kemikalije dovode do gubitka učinak.