Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak obradu vode korištenje zahtjeve kakvoće vode proces pročišćavanja

Oct 17, 2017

Tretman otpadnih voda odnosi se na proces pročišćavanja otpadnih voda kako bi se postigla svrha crpi vodu ili ponovnog korištenja vode. Uz sve veću potražnju za vodene resurse, postoje uvjeti voda u mnogim mjestima. Dakle za ljude da donesu Evanđelje. Što je korist od otpadnih voda?

1, za poboljšanje kvalitete kvalitete vode, otpadne vode nakon tretmana, kvaliteta vode iz originalne zagađenje kroz vrijeme filtracije i eliminacije, tako da pad zagađenja voda, tako da voda može se koristiti ponovo.

2, racionalno korištenje vodnih resursa, tako da uzvodno ciklusa vode ne utječe na nizvodno vodama funkciju vode društvene ciklus ne šteti objektivnim zakonima prirodne cirkulacije, kako bi zadržali ili vratiti u grad i rijeke Save je dobar d vode okoliša, vodnih resursa je održivo korištenje učinkovite načine.

3, poboljšati ekološki okoliš, unaprijediti grad razreda i promicanje gospodarskog razvoja. Jer ako se otpadne vode ne liječi, je povezana da se isprazni u rijeku, koja će samo zagađuje okoliš, ali i na ljudima živi vode kvaliteta nuspojave.

4, promicati sustav cirkulacije vode. Prirodna cirkulacija voda je ne-ravnoteže otvoreni sistem sa samo-organizacije struktura. Socijalne ciklus vode je uravnoteženi sustav umjetne strukture.

5, zaštita konstrukcije, industrija i ostali sadržaji. Kao što svi znamo, vode na metalne opreme i cijevi će imati ozbiljne korozije, naftna ulja zbog visokog saliniteta, u različitim stupnjevima sumporovodika, ugljičnog dioksida i drugih kiselih plinova otopljenog kisika, kao i ponovnog ubrizgavanja formacija će dogovor sa sadržajima, ponovno injekcije sustav proizvodi korozije.