Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak tretiranje smanjiti zagađenje za pročišćavanje otpadnih voda

Sep 08, 2017

Otpadnih voda je korištenje fizičke, kemijske i biološke metode za tretman otpadnih voda, tako da otpada voda pročišćavanje, smanjiti zagađenje, kako bi se postigla otpadnih voda oporavka, ponovno korištenje, puni korištenje vodnih resursa. Proces odvajanja ili pretvaranje zagađivača iz otpadnih voda u bezopasne tvari.

1. fizički tretman metoda

Otpadnih voda metodu liječenja, koja dijeli fizičku aktivnost i reciklira u otpadnih voda koja sadrži stanje obustavljenog onečišćujuće tvari (uključujući ulje film i ulja kuglice), može se podijeliti na gravitacija odvajanje, centrifugalni odvajanje metoda i sito-filtar presretanje metoda. Metoda liječenja temelji se na principu razmjene topline također pripada fizički tretman metoda.

2. Kemijski tretman metoda

Kemijsku reakciju i prijenos mase odvojite i uklonite otopljenih, koloidni stanje onečišćujućih tvari u otpadnim vodama ili pretvoriti u bezopasne tvari u otpadnim vodama metoda liječenja. U kemijski tretman, tretman jedinica na temelju kemijske reakcije dodavanja lijek je: koagulacije, neutralizacija i redoks i liječenje jedinica temelji se na prijenos mase je: izvlačenje, skidanje, puše, adsorpcija, ionske izmjene, electrodialysis i obrnute osmoze. Potonje dvije vrste obrada jedinica nazivaju se membrana odjeljivanje tehnologija. Proces jedinica koristeći prijenos mase je kemijska i srodne fizičke funkcije, tako da može biti odvojen od kemijske obrade i postati druga vrsta metoda liječenja zove fizikalno metoda.

3. biološka metoda liječenja

Metaboličkim djelovanjem mikroorganizama, organskih zagađivala u otpadnim vodama, rješenje, koloidna i mikro ovjes, pretvara u stabilan i bezopasne otpadnih voda metoda liječenja. Prema različitim mikroorganizmima, [1] metoda biološke obrade mogu se podijeliti u dvije vrste: aerobne biološke obrade i anaerobne biološke obrade. Biološki tretman otpadnih voda je naširoko koristi u aerobne biološke obrade metoda, prema metodi tradicionalne aerobne biološke obrade je podijeliti na aktivirani mulj i biofilm metoda. Aktivni mulj metoda sama je procesorska jedinica, ima različite operativne metode. Tretman opreme pripadaju Biofilm metoda je biološki filter, biološki gramofon, spremnik za biološki kontakt oksidacije i nedavno bio fluidni krevet. Biološke oksidacije ribnjak se naziva prirodni biološki tretman metoda. Anaerobni biološki tretman metoda, također poznat kao biološki učašenje postupak, uglavnom se koristi za liječenje visoke koncentracije organskih otpadnih voda i mulja. Obrada opreme koja se koristi je uglavnom probavnog bazen.

Obraditi zahtjeve: postojeći proces prvoklasni tretman za jačanje od transformacije, transformaciju treba se temeljiti na stvarnoj situaciji, pun korištenje postojećih objekata, postojeće bolnice za korištenje više septička jama, kontakt bazen u strukturu ili rad način transformacije, ako je potrebno dodati neki objekti, što se tiče standardi emisije za tretman otpadnih voda.