Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak tretiranje obično koriste ljekarne

Aug 15, 2017

Otpadak tretiranje obično koriste ljekarne:

⑴ Flokulansa: ponekad se naziva koagulanta, može se koristiti kao sredstvo za jačanje čvrsto-tekuće odvajanje za osnovne naseljavanje tenk, tretman voda otpadak drugi naseljavanje spremnik, spremnik za plutanje i tri razine liječenja ili duboko procesa obrade.

⑵ koagulanta: pomoćni Flokulant ulogu u jačanju efekat koagulacije.

⑶ uređaj agenta: također poznat kao sredstvo za liječenje viška mulja prije dehidracije dehidrirao, sorte uključuju gore navedeni dio koagulant i Flokulant.

⑷ demulsifier: ponekad naziva desorpcija agenta, uglavnom se koristi za emulgirati ulje koje sadrži zauljenih otpadnih voda prije liječenja, koji uključuje gore dio koagulant i Flokulant.

⑸ pjene: uglavnom se koristi za uklanjanje je prozračivanje ili miješanje proces u nastanku mnogo pjene.

⑹ pH podešavanje agenta: za kisele otpadne vode i otpadne alkalne vode pH prilagođen neutralan.

(7) oksidativni smanjenje agent: se koristi za tretman industrijskih otpadnih voda koje sadrže oksidirajuće tvari ili smanjenje tvari.

⑻ dezinficijens: koristi se u liječenju vodom otpadak nakon pražnjenja ili ponovno korištenje prije dezinfekcije.

Otpadak voda ocjenjivanja

Prema stupnju obrade, obrada vode otpadak (uglavnom urbanih otpadnih voda i industrijskih otpadnih voda) mogu se podijeliti u tri razine.

Zadatak primarni tretman je uklanjanje čvrstih onečišćenja u obustavljenom stanju iz otpadnih voda. U tu svrhu koristi fizička obrada. Nakon primarnog tretmana, uklanjanje suspendiranih tvari je 70% ~ 80%, dok je uklanjanje stopa biokemijske potrošnje kisika (BPK) je samo oko 25% ~ 40%, stupanj pročišćavanja otpadnih voda nije visoka.

Zadatak Sekundarni tretman je znatno uklanjanje organskih zagađivača iz otpadnih voda. Uzeti BOD kao primjer. Nakon sekundarnog tretmana, BPK u otpadnim vodama

Uklanjanje od 80% do 90%, kao što su urbani kanalizacija BPK sadržaja vode može biti manje od 30 mg / l. otpadak vode liječenje najviše od različitih procesorskih jedinica za aerobne biološke obrade može zadovoljiti ovaj uvjet.

Zadatak tercijarni tretman je daljnje uklanjanje onečišćenja koja ga je uklonio Sekundarni tretman, uključujući organske tvari, fosfora, dušika i topljivih neorganske koje mikroorganizmi uništili.

Razina 3 obrada je sinonim za napredne obrade, ali dva su ne baš isto. Tri faze tretman je dvije faze liječenja, kako bi se uklonili specifičnih onečišćujućih tvari iz otpadnih voda, kao što su fosfor, dušik, itd., i dodati jedan ili više procesorskih jedinica; dodatno liječenje se često temelji na otpadne vode oporavak, otpadak tretiranje složenih za tu svrhu, nakon sekundarne obrade dodatnu jedinicu ili sustav. Treće razine obrade skupe, upravljanje je složeniji, ali možete izraditi pun iskoristiti od vodnih resursa. Nekoliko zemalja izgradili neke kanalizacije za pročišćavanje.