Dom > Vijesti > Sadržaj

Korištenje industrijski aluminij sulfat kao vatrostalne Castable

Aug 02, 2017

Korištenje industrijski aluminij sulfat kao vatrostalne castable

Industrijski aluminij sulfat koristi kao protupožarni castable vatrostalne agregata i prah, uglavnom Glina klinkera, boksita klinkera i druge visoko-glinice materijala, kako bi se dobila sobnoj temperaturi snagu, mora se dodati koagulanta. Evo za sve objasniti u detalje.

U vatrostalne castable, ponekad pomiješan s glinice ≥ 29% meke gline u prahu, svrha je poboljšati toplinska svojstva, iznos od 5% do 10% u isto vrijeme, isto tako pomiješana s širenje agent i drugih materijala za offset castable visoke Temperatura stezanja. Ali u svakom slučaju, korištenje industrijski aluminij sulfat kao vatrostalne castable postati popularni i prihvaćeni.

To možete učiniti samo kemijski reagensi, ali također mogu vatrostalne castables. Vatrostalne castable je korištenje industrijski aluminij sulfat rješenje kao vezivo i vatrostalne agregata i prah od pripreme. U usporedbi s refraktornim castables fosfata, predstava je malo lošije, ali cijena je niska, još ima vitalnosti.

Koristi se kao vatrostalne castable je plin tvrdog materijala, kondenzacija stvrdnjavanje mehanizam i visoke temperature fizikalnim i kemijskim promjenama su složeni. Dobro je poznato da industrijski aluminij sulfat je prisutan u vodenim otopinama u obliku sulfata, aluminijski hidroksid i aluminij hidroksid. Iako su aluminij i druge tvari postoji, sobnoj temperaturi stvrdnjavanja je također vrlo sporo. Kada osim aluminatnih cementa, sulfat iona i cementa hidrirani kalcijevih iona u obliku više kalcijev sulfat, ali i formiranje željezni sulfat i tako dalje. Ove tvari dodatno reagirali za proizvodnju nove tvari, kao što je kalcij sulphoaluminate i željezov sulphoaluminate. Kao novi kristal je stupčasti ili igličastih, i križ-rast i razvoj, na sobnoj temperaturi da se snaga castables.

Korištenje industrijske aluminij sulfat za korištenje vatrostalne castables je prvi koji će vas upoznati ovdje, nadam se da gore navedeni sadržaj može vam pomoći.