Dom > Vijesti > Sadržaj

Papir proizvodnja koja može biti čvrsto pokrivena na površina objekta

May 19, 2017

Proizvodnja papira je kemijski spoj koji može biti čvrsto pokrivena na površini objekta, zaštićen, uređena, označena i druge posebne svrhe. Kina je industrija boja više vjerodostojna "boja tehnologija" je knjiga koja se definira kao: "boja premaz je materijal, ovaj materijal se može koristiti u različitim gradnji obložena na površini objekta, formiranje jake adhezije, s određenim snaga, kontinuirani formiranja filma poznat kao premaz, također poznat kao film boja ili premaz.

Boja premaz se općenito sastoji od filma oblikovanje materijala, punila (pigmenti), otapala, dodaci i ostale četiri komponente. Ovisno o zahtjevima izvedbe, ponekad sastojci će promijeniti nešto, kao što su laka bez pigmenti, premazi u prahu može biti bez otapala.

Pripadaju organske kemijske polimernih materijala, stvaranje prevlake pripada tipu polimernih spojeva. U skladu sa klasifikacija kemijskih proizvoda, boja premaza su kemijske proizvode. Moderne boje premaza postupno postaju svestran inženjerstvo materijala i važna industrija u kemijskoj industriji.

Kratka povijest boje premaza

Proizvodnja papira je mješavina organskih ili anorganskih materijala za ukrašavanje i zaštiti artikala. Porijeklo proizvodnje papira je neuvjerljiv. BC 6000 godina, Kina je bila koriste anorganske spojeve i organski pigmenti mješoviti prženje boje biti poboljšana. U 1500 godina prije Krista, francuski i španjolski špilje, boja premaza su se za slikanje i dekoraciju. U 1500 godina prije Krista, Egipćani vodili korištenje boje kao što su indigo i broć plava i crvena boja, ali ova boja je još uvijek vrlo nesavršen. Stoljeća, razvoj i korištenje laneno ulje i cink oksid, brzi razvoj industrije premaza boje.

Stoljeću, boja premaz proces bio veliki razvoj, postoji veće prianjanje, veći sjaj, plamen retardant, otpornost na koroziju i toplinska stabilnost raznih boja papira proizvodnih boja rano većinu biljnih ulja kao i Glavna sirovina, zove se "Papir proizvodnja", kao što su zdravlje originalni eko-kuhani tung ulje. Jesu li tradicionalnih prirodnih materijala kao što raw materials boja proizvoda, ili modernim razvojem sintetički kemijski proizvodi kao sirovina, boja proizvoda, organske kemijske polimernih materijala, formiranje premaz je složena vrsta polimera. U skladu sa klasifikacija kemijskih proizvoda, boje je dobro kemijskih proizvoda. Moderne obloge postupno postaju svestran inženjerstvo materijala, važna industrija u kemijskoj industriji.