Dom > Vijesti > Sadržaj

Boje i lakovi primijeniti da je površina zida za zaštitu i ukrašavanje

Oct 17, 2017

U tradicionalne kineske koncept boja je boja, nanosi takozvani boja premaz je površina zida kako bi se postigla zaštita i dekorativni efekt. Čak i obični kućni ukras boja boja je potrebno, tako da puno razumijevanje boja boje potrebno, koje boje boje kako? Učiti zajedno!

Ispred boja spominje se naime naslikao na površinu objekta od zaštitu i dekoraciju ulogu, onda što je boja boja? U stvari, na kraju da boja i boja je, ali zato korištenje različitih sirovina, tako da su razlike na naslov.

Boja uloga boje

1. zaštita: boja boja ima određenu ulogu u zaštiti izolacije u mnogim uglovima grad može vidjeti svoju sjenu, u uređenje doma u toj ulozi je također mnogo.

2. dekoracija: boja boje boje, ali postoje mnogo vrsta četkica na zidu, ali daju nam različite vizualne efekte, igraju dekorativni efekt je očito.

3. posebna uloga: neke boje boje ima posebnu ulogu, naš namještaj ćete često vidjeti boje sa boja sprej, koji uvelike može poboljšati vrijednost proizvoda namještaja, život će se povećati.

Boje opasnosti boja

Samo spomenuo toliko boje uloga boja, ali je također puno potencijalne štete, onda što je?

1. kemijske opasnosti: boja najveće zlo je raspodjela toksičnih tvari, u današnjem ukras je najveće štete nego formaldehida i boja puno formaldehida u boje, koja je također ostavila nam skrivene opasnosti.

2. moguće opasnosti: Ukras je dugoročni problem, potencijalne štete boje premaza je relativno velika, posebno u vrućim ljetnim mjesecima, boja miris miris boje, ali potajno zdravlje ubojice.

Sažetak: Sada namještaj slikarstvo i dom zid boje su oslikani bojom, znanstveni napredak, boja i boja postupno imaju tendenciju da zelena, i konačno predložio da koristimo zelene boje.