Dom > Vijesti > Sadržaj

Analiza tržišta industrijskim aluminij sulfat industrije

Aug 02, 2017

Analiza tržišta industrijskim aluminij sulfat industrije

Kina je industrijski aluminij sulfat tržište u odgovarajuće neravnoteže između ponude i potražnje, je bio održavati prenapajati, tržišna situacija nije optimistična. Analizu razloga koji je uglavnom sljedeći:

1, Kina je industrijski aluminij sulfat industrija je još uvijek nisu dovoljno zrele. Da li je proizvodna tehnologija, oprema ili opseg proizvodnje, kvalitete proizvoda, u odnosu na strane napredne tvrtke još uvijek imam veliku prazninu. Zajedno s puno poduzeća u projektiranju i nije zamišljen kako bi slučaj slijepi ulaganja, lako uzrokovati ukupnu razinu industrijske aluminij sulfata proizvoda smanjuje.

2, jedan proizvod, novi proizvod razvoj sposobnosti je slabo, na tržištu je bio u stanju prekomjerne zasićenja. Sada Kina je industrijski aluminij sulfat proizvodnje poduzeća, samo mali broj poduzeća mogu proizvesti neke serije proizvoda i specijalne proizvode, većina tvrtki još uvijek može proizvoditi samo jedan industrijski aluminij sulfata proizvoda. I većina domaćih proizvoda, sadržaj aktivne glinice je niska, proizvodnja vrhunske proizvode premalo poduzeća, zajedno s utjecaj resursa, proizvod nečistoće, njegove različite strukture je teško zadovoljiti potrebe domaćih i strana tržišta, osobito aluminatnog proizvoda i komedija i proizvoda.

3, produkcija je mali, jadni ekonomske efikasnosti. U Kini više od 190 poduzeća u proizvodnji industrijske aluminij sulfat, s jedne strane možete vidjeti mnogi proizvođači sirovina samodovoljnosti, iskustvo upravljanja je bogata, stabilnost tržišta i dobra učinkovitost; s druge strane, postoji više proizvođača zbog slabih tržišnih uvjeta, na slijepi proizvodnja i prodaja, rezultira neujednačena tržišne konkurentnosti.

U posljednjih nekoliko godina, na tržištu industrijske aluminij sulfat, jer rast proizvodnje je prebrzo, program razvoja lag, rezultiralo ukupnom tržištu kao čeznuti kao neravnoteža ponude i potražnje. Da biste poboljšali situaciju, postojećih proizvodnih poduzeća izvršavati industrijske reforme, razvoj treba fokus na inovacije, prema stvarnim tržišnim uvjetima za proizvodnju, ne slijepo možete proširiti tržište teret, dok je drugi mala poduzeća bi trebala nastaviti slijepo staviti u proizvodnju.

Analiza od Kina je industrijski aluminij sulfat industrije tržište u posljednjih nekoliko godina, fenomen prenapajati ostaje pritisak tržišta, želite poboljšati situaciju, moramo izvršavati industrijske reforme.