Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekući aluminij sulfat u obradu vode industrije papira igraju vrlo važnu ulogu

Nov 01, 2017

Tekući aluminij sulfat je bijeli ortorompski kristalni prah, naširoko koristi u industriji papira, voda igraju vrlo važnu ulogu. Pa što drugi aspekti to uz to?

1. tekući aluminij sulfat koristi se kao učinkovit umreživača životinja ljepilo, a može poboljšati viskoznost životinja ljepilo. Također se koristi kao ureu kontakt kontakt, 20% vodena otopina brže stvrdnjavanje. Industrije papira kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, voda kao i Flokulant, ali također za za gašenje požara pjenom proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, droge sirovina i tako dalje. Ali i proizvodnja umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa. Arsen sadržaja ne više od 5mg/kg proizvoda može se koristiti za vodu liječenje Flokulant.

2. papirne industrije kao sredstvo promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. Koristi se u kozmetici kao antiperspirant kozmetika sirovine (adstrigentno);

4. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time uklanjaju iz vode, koristi se kao koagulant vode i otpadnih voda;

5. požar industrije, s pečenje soda, pjenjenja agenta sastoji od pjene gašenje agenta;

6. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

7. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili potpuno zamrznuta jaja, proteina ili jaje žumance);

8. može poslužiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa, drugi aluminates;

9. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je ulogu određivanja i punjenje agent.