Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekući aluminij sulfat u određenim uvjetima može biti Coagulated

Jul 07, 2017

Tekući aluminij sulfat u određenim uvjetima može biti coagulated, utječe na njegov koagulacijski učinak koji čimbenici? Uzeti pogledati Internet

Se općenito smatra da faktori koji utječu na zgrušavanje tekući aluminij sulfat su temperatura vode, koncentracija suspendirane tvari u vode, pH vrijednost, koagulant doza i tako dalje. Temperatura vode je niska, koloidni Brownovo kretanje usporava, hidratacijom povećava, koagulant hidroliza je sporo, tako da temperatura vode je općenito 20 ~ 30 ℃ je prikladno. Eksperimentalni uvjeti za temperaturu vode od 25 ~ 30 ℃, u skladu sa zahtjevima odgovarajuće temperature. Dok je koncentracija suspendirane tvari u vodi je niska, stopa sudara čestica uvelike je smanjen, efekat koagulacije je loša; Ali koncentracija je visoka, potrebno koagulacije doza povećava. PH vrijednost utječe prisutnost i površina objekata onečišćujućih tvari, ali također utječe na hidroliza ravnoteže koagulanata i morfologija i vrijeme postojanja proizvoda. Eluati sadrži visok stupanj bikarbonat lužnatost, pH ima dovoljnu određene.

Eksperimentalni rezultati pokazuju da slabo alkalnih procjednih postići bolje eksperimentalne rezultate bez kiseline i lužine Uredbe. Doza tekući aluminij sulfat se odnosi na vrste i koncentracije mikročestice u vodi, a također se odnosi na sorte, doziranje metode i srednje uvjetima tekući aluminij sulfat.

Ovdje, mislim da imamo tekućinu aluminij sulfat ima opće razumijevanje toga, da biste saznali više o sadržaju, molimo obratite pažnju na naše web stranice, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo obratite nam se, ili posjet tvrtki, Gledaj naprijed vaš posjet.