Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekući aluminij sulfat uzrokuje kristala

Jun 26, 2017

Tekući aluminij sulfat uzrokuje kristala

Općenito, aluminij sulfat je topiv u vodi, tako da će biti tekući aluminij sulfat ovu stvar, ali ponekad, tijekom uporabe, to će proizvesti kristala, koji je razlog? Sljedeće će biti detaljno opisano:

1, tekući aluminij sulfat rješenje u dugoročni plasman, voda će nastaviti da se smanji isparavanje, što je rezultiralo u povećanju koncentracije otopine do zasićenja, a tekući aluminij sulfat zasićena otopina i onda ispariti vlaga će dovesti do rastvoren u obliku kristala kristalizacije, tako da kristal.

2, osim toga, tekući aluminij sulfat temperatura se smanjuje, topljivost će postati manji, će proizvoditi kristale.

U sumarne, dugoročni plasman, smanjenje vode, smanjenje temperature, dovesti do tekući aluminij sulfat kristal, tako da kada nije u uporabi, obratite pozornost na očuvanje odgovarajuće temperature, osim toga, uvijek možete dodati vodu, tako da kristal otopljeni u

Ponekad, za neki razlog, potreba za tekući aluminij sulfat u krutom obliku, a zatim kako obraditi u krutom obliku?

1, određena koncentracija tekući aluminij sulfat u isparivaču, i onda grije isparavanje viška vode, zatim prebaciti u kalup iznad kristalizacije hlađenje i konačno može biti solidan aluminij sulfat.

2, koncentracija i ph tekući aluminij sulfat, aluminij hidroksida i sumporne kiseline u omjeru reaktora u određene temperature i brzine uvjetima odražavaju hlađenje kristala može biti solidan aluminij sulfat.

Ove dvije metode mogu biti tekući aluminij sulfat u krutom obliku, možemo odabrati prema svojim potrebama.