Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekući aluminij sulfat aluminij hidroksid proizvodnih metoda

Sep 27, 2017

Tekući aluminij sulfat aluminij hidroksid proizvodnih metoda:

Aluminij hidroksid i sulfatna kiselina reagirali pod grijanje dobiti tekući aluminij sulfat. Metoda proizvodni proces je jednostavan, ne treba visoke temperature i tlaka i drugim otežanim uvjetima i naselje, željeza i drugih procesa, relativne energije je niska, a Proizvodnja kvalitetnog tekući aluminij sulfat čist, odlične performanse. Nedostatak je visoka cijena i skupo.

Čak i tako, tekući aluminij sulfat, proizvodi aluminij hidroksid u tekući aluminij sulfat, Posljednja čista te je korišten u nekim industrijama.

Rezultati i Rhithers. Rhithers. Verticals.ithers. vertikalni correlations.ithers. Verticals.ither correlations.omenges Rh - veća koncentracija sumporne kiseline, intenzivniji reakcija. Međutim, koncentracija sumporne kiseline je prevelika, reakcija materijal gustoća, stupanj disperzije je niska, brzina difuzije je mali, tekući aluminij sulfat aluminij sulfat priključen na površinu čestica praha, kako bi se spriječilo dalje tijeku reakcije. Samo formiranje aluminij sulfat se brzo proširio u rješenje, tako da prah izložene površine nove reakcije, reakcija može biti stabilna, tekući aluminij sulfat boksita više aluminija je ispiranje. Stoga, reakcija sustav treba imati dovoljno vode za izdvajanje generirani aluminij sulfat, a najbolji način je da razrijedite sumporne kiseline u odgovarajuće koncentracije upoznati reakciju treba.