Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska aluminijska SulfateThe glavni cilj

Aug 18, 2017

Aluminij sulfat (kemijske formule Al2 (SO4) 3, upišite 342.15), bijeli ortorompski kristalni prah, gustoća 1,69 g/mL (25 ℃). U papirnoj industriji kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda kao i Flokulant, ali i za gašenje požara pjenom, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovog materijala i tako dalje. Ali također proizvodnja umjetnih dragulja i više amonijaka stipsa.

Oko 50% od ukupne proizvodnje od aluminij sulfat je prve velike koristi za papir, drugi po veličini korištenje pitke vode, industrijske vode i industrijskih otpadnih voda veze flokulanata, računovodstvo za oko 40% od ukupne proizvodnje od aluminij sulfat. Aluminijski sulfat je dodan ovaj tip vode, može proizvesti koloidne pahuljice aluminij hidroksid koje ni da apsorbira i pospješiti bakterija, koloida i druge suspendirane tvari a može kontrolu boja i ukus vode za piće voda.

Prvo, fizičke prirode

Industrijski proizvodi su siva, čudan, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo soli sa svijetlo zelena, a zbog niske cijene željezne soli oksidira i površine žute. Sirovi proizvod je bijeli dobro dobro kristalne strukture.

Lako topiv u vodi, aluminij sulfat u čista sumporna kiselina može otopiti (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, dakle topljivost aluminij sulfat u sumpornim je topljivost aluminij sulfata u vodi.

Nema vode i octadecahydrate. Bezvodna je bezbojna, ortorompski kristalni. Topive u vodi, vodena otopina je kisela, malo topiv u etanolu. Topivost u vodi povećava s porastom temperature. Octadecyl hidrat (Al2 · (SO4) 3. 18H2O) je bezbojna monoklinski kristal. Topiv u vodi, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela zbog hidrolize.

Drugo, kemijske prirode

Nije lako da vrijeme i gubi kristalnu vodu, relativno stabilan, grijanje će biti dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpornog dioksida i vodene pare. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni aluminij sulfat. Netoksičan, prašina može stimulirati oči. U hydrolyzate je baza sol i taloženjem aluminij hidroksid. Lako kombinirati sa kalij, natrij, amonij soli u obliku legende, kao što su kalij aluminij kalij kAl (SO4) 2 · 12H2O. kada u hidrat zagrijava, nasilno se pojačava i postaje spužva, i kada se zagriju na crveno usijanje, rastavljena je u sumporni trioksid i glinice.

Treće, glavna svrha

Koristi se kao učinkovit umreživača životinja ljepilo i poboljšati viskoznost životinja ljepilo. Također se koristi kao ureu kontakt kontakt, 20% vodena otopina brže stvrdnjavanje.

Industrije papira kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda za flokulanata, ali i za gašenje požara pjenom proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, lijekove od sirovog materijala i tako dalje. Ali također proizvodnja umjetnih dragulja i više amonijaka stipsa. Arsen sadržaja ne više od 5mg/kg proizvoda može se koristiti za vodu liječenje Flokulant.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. U kozmetici se koristi kao antiperspirant kozmetika sirovine (adstrigentno);

4. vatra industrije, s pečenje soda, pjenjenja agenta sastoji od pjene gašenje agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili potpuno zamrznuta jaja, proteina ili jaje žumance);

7. može poslužiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je ulogu određivanja i punjenje agent.