Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska aluminijska sulfat u pitku vodu za kontrolu boju i okus vode

Sep 26, 2017

Industrijska aluminijska Sulfate(chemical formula Al2 (SO4) 3, upišite 342.15), bijeli ortorompski kristalni prah, gustoća 1,69 g/mL (25 ℃). U papirnoj industriji kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, tretman voda kao i Flokulant, ali i za gašenje požara pjenom, proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, neke droge sirovog materijala i tako dalje. Ali i proizvodnja umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa.

Oko 50% od ukupne proizvodnje od aluminij sulfat je prve velike koristi za papir, drugi po veličini korištenje pitke vode, industrijske vode i industrijskih otpadnih voda veze Flokulant, računovodstvo za oko 40% od ukupne proizvodnje od aluminij sulfat. Kada se aluminij sulfat doda ovu vrstu vode, može proizvesti koloidne pahuljice aluminij hidroksid koje ni da apsorbira i pospješiti bakterija, koloida i druge suspendirane tvari. Može kontrolirati boju i okus vode u obradu pitke vode.

Fizikalna svojstva

Izgled i karakter: bijelo kristal, slatko;

Topljivost: topiv u vodi, netopljiv u etanolu i tako dalje.

Industrijski proizvodi su siva, čudan, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo soli sa svijetlo zelena, a zbog niske cijene željezne soli oksidira i površine žute. Sirovi proizvod je bijeli dobro dobro kristalne strukture.

Lako topiv u vodi, aluminij sulfat u čista sumporna kiselina ne može otopiti (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, dakle topljivost aluminij sulfat u sumpornim je topljivost aluminij sulfat u vode.

Kemijska svojstva

Nije lako da vrijeme i gubi kristalnu vodu, relativno stabilan, grijanje će biti dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpornog dioksida i vodene pare. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni aluminij sulfat. Netoksičan, prašina može stimulirati oči.

Aluminijski sulfat kemijske strukture

Koristi se kao učinkovit umreživača životinja ljepilo i poboljšati viskoznost životinja ljepilo. Također se koristi kao ureu kontakt kontakt, 20% vodena otopina brže stvrdnjavanje.

Industrije papira kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, voda kao i Flokulant, ali također za za gašenje požara pjenom proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, droge sirovina i tako dalje. Ali i proizvodnja umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa. Arsen sadržaja ne više od 5mg/kg proizvoda može se koristiti za vodu liječenje Flokulant.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. Koristi se u kozmetici kao antiperspirant kozmetika sirovine (adstrigentno);

4. vatra industrije, s pečenje soda, pjenjenja agenta sastoji od pjene gašenje agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili potpuno zamrznuta jaja, proteina ili jaje žumance);

7. može poslužiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je ulogu određivanja i punjenje agent.