Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska aluminijska sulfat uloga i korištenje

Nov 01, 2017

Lako topiv u vodi, aluminij sulfat u čista sumporna kiselina ne može otopiti (ali suživot), u otopini sumporne kiseline i sumporne kiseline otopiti u vodi, dakle topljivost aluminij sulfat u sumpornim je topljivost aluminij sulfat u vode.

Na sobnoj temperaturi oborina koja sadrži 18 molekula kristalne vode, 18 vode aluminij sulfat, industrijske proizvodnje od 18 vode aluminij sulfat. Sadrži bezvodnog aluminij sulfat 51,3%, čak i ako 100 ℃ će ne Autoliza (topiv u kristalnu vodu).

Nije lako da vrijeme i gubi kristalnu vodu, relativno stabilan, grijanje će biti dehidrirana, visoke temperature će se izraziti glinice i sumpornih oksida. Zagrijava na 770 ℃ počeo raspadati u glinice, sumpor trioksid, sumpornog dioksida i vodene pare. Topiv u vodi, kiseline i lužine, netopljiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi aluminij hidroksid. Vodena otopina može kuhati dugo vremena proizvesti osnovni aluminij sulfat. Industrijski proizvodi su siva, čudan, zrnaste ili masivan, sa nisko željezo sol i svjetlo zelena, a zbog niske cijene željezne soli oksidira odlazi žuta. Sirovi proizvod je bijeli dobro dobro kristalne strukture. Netoksičan, prašina može stimulirati oči.

Uloga i korištenje

Industrije papira kao smola ljepilo, emulzija voska i drugih spojeva precipitant, voda kao i Flokulant, ali također za za gašenje požara pjenom proizvodnja stipsa, aluminijske bijele sirovina, ulje za izbjeljivanje, dezodorans, droge sirovina i tako dalje. Ali i proizvodnja umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa. Arsen sadržaja ne više od 5mg/kg proizvoda može se koristiti za vodu liječenje Flokulant.

1. papirnoj industriji koristi kao sredstvo za promjenu veličine papira za poboljšanje u radu vode, nepropusnost;

2. otopljen u vodi može napraviti vodu u sitne čestice i prirodne čestice kondenzira u velike komade floc i time uklanjaju iz vode, koristi se kao voda i otpadnih voda koagulanata;

3. koristi kao mutna voda pročišćavanje agent, također se koristi kao precipitant, popravljajući agenta, punila i tako dalje. Koristi se u kozmetici kao antiperspirant kozmetika sirovine (adstrigentno);

4. vatra industrije, s pečenje soda, pjenjenja agenta sastoji od pjene gašenje agenta;

5. analiza reagensi, zajedljiva, štavljenje agenta, ulje decolorizer, drvu konzervans;

6. albumin pasterizacija stabilizator (uključujući tekući ili potpuno zamrznuta jaja, proteina ili jaje žumance);

7. može poslužiti kao sirovina za proizvodnju umjetnog dragog kamenja i više amonijaka stipsa, drugi aluminates;

8. u gorivo industriji, u proizvodnji krom žuta i jezero boju kao precipitant, dok je ulogu određivanja i punjenje agent.

Rukovanje i skladištenje

Operacija bilješke: zatvorena operacija, lokalna *. Operatora mora biti posebno osposobljeni za strogo pridržavati operativne postupke. Preporučuje se da operator nositi samousisna filtar masku, kemijske zaštitne naočale, nosite toxics i nositi gumene rukavice. Izbjegavajte prašinu. Izbjegavati kontakt s oksidansa. Rukovanje svjetlo utovar i istovar, da bi se spriječilo oštećenje ambalaže. Opremljen opremom hitne pomoći curi. Prazni spremnici mogu biti štetne rezidue.

Mjere opreza: Trgovina u kul i ventiliranom skladištu. Od vatre, topline. Bi trebalo pohraniti odvojeno sa na oksidansa, izbjegavajte mješoviti prtljage. Skladišni prostor treba biti opremljen s odgovarajućim materijalom za izlijevanje.