Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijski aluminij sulfat nije lako vrijeme i izgubiti vodu od kristala

Oct 20, 2017

Industrijski aluminij sulfat nije lagan za vrijeme i izgubiti kristalnu vodu, relativno stabilan, grijanje će izgubiti vodu, visoka temperatura će se razgraditi u aluminij i sumporne okside. Grijani na 770 ° C počeli su se razgraditi u aluminij, sumporni trioksid, sumporni dioksid i vodenu paru. Topiv u vodi, kiselini i alkali, netopiv u etanolu. Vodena otopina je kisela. Hidroliza proizvodi aluminij hidroksid. Vodena otopina može dugo vremena kuhati da se dobije osnovni industrijski aluminijev sulfat. Neotrovna, prašina može potaknuti oči. Hidrolizat ima baznu sol i koloidni precipitat aluminijevog hidroksida. Jednostavno s kalijevom, natrijevom, amonijevom soli da se formira alum, kao što je kalijev aluminijev kalijev kAl (SO4) 3,12H20. Toplotni hidrat, nasilna ekspanzija i postaje spužva, grijana do crvene vrućine, razgradnja sumporovog trioksida i glinice.

Industrijski aluminijev sulfat se lako otapa, otopina je kisela, korozivna. Boksit koji sadrži nečistoće ne bi trebao biti previše, osobito željezna sol ne može biti previsoka, inače će to biti gumeni kolofonija, kemijski učinak bojila, koji utječu na boju papira. Oko 50% ukupne proizvodnje industrijskog aluminijevog sulfata prva je glavna upotreba papira.

Industrijski aluminij sulfat je zatvoren, lokalni ispušni. Operateri moraju biti posebno obučeni da strogo pridržavaju operativne postupke. Preporuča se da operater nosi masku za prašinu s automatskim pražnjenjem, nositi kemijske sigurnosne naočale, trošiti toksike i nositi gumene rukavice. Izbjegavajte prašinu. Izbjegavajte kontakt s oksidantom. Rukovanje laganim opterećenjem i istovarom, kako bi se spriječilo oštećenje ambalaže. Opremljen je opremom za hitnu medicinsku obradu. Prazne posude mogu biti štetni ostaci.

Industrijski aluminijev sulfat se obično koristi kao flokulant za pročišćavanje pitke vode i opreme za obradu otpadnih voda, ali i za papirnu industriju. Industrijski aluminij sulfat je također vrlo učinkovit molluscicid, može ubiti španjolske puževe. Industrijski aluminijev sulfat se koristi za pročišćavanje vode i koristi se kao medij u tekstilnom tisku i bojenju. Za pročišćavanje vode čini nečistoće kondenzat, lakše se istaloži i filtrira.