Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska aluminijska sulfat je naširoko koristi industrijski reagensa

Sep 27, 2017

Industrijski aluminij sulfat je naširoko koristi industrijski reagens, obično zbunjena sa stipsa. Stipsa je dvostruko Sol industrijske aluminij sulfata i kalij sulfat, dok industrijske aluminij sulfat je jedan soli. Kompleksne soli, također poznat kao teška sol, sastoji se od dva ili više jedan soli u rješenje ionizacije jednog iona soli.

Industrijska aluminijska sulfat se obično koristi kao i Flokulant za pročišćavanje pitke vode i oprema za obradu otpadnih voda, ali i za industriju papira.

U prirodnim uvjetima, industrijski aluminij sulfat je jedva prisutan u obliku bezvodni sol. Stvorit će niz hidratizira, koji šesnaest vode industrijskih aluminij sulfat je najčešće.

Industrijski aluminij sulfat je također vrlo učinkovit molluscicide, možete ubiti Španjolski puževi (španjolski cjeline).

Industrijski aluminij sulfat se koristi za pročišćavanje vode i koristi kao medij u tekstilni tisak i bojenje. Pročišćavanja vode, lakše nečistoće kondenzata, ubrzati i filtrirati.

Kada se rastopio u veliku količinu neutralne ili blago alkalne vode, koloidni taloži proizvodnju aluminij hidroksid, Al (OH) 3. U tisak i bojenje tkanine, aluminij hidroksid koloidna čini boja lakše priložiti biljnih vlakana gore.

Industrijski aluminij sulfat također se koristi za podešavanje pH tla jer hidrolizira aluminij hidroksid a proizvode male količine otopine razrijeđenom sumpornom kiselinom.