Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrijska aluminijska sulfat može biti razlog za uklanjanje otpadnih voda

Oct 26, 2017

Uloga od industrijskih aluminijskih sulfat mnogo, može biti pored fosfora, Xiao Bian svima predstaviti razloge.

Industrijska aluminijska sulfata u otpadnim vodama može se koristiti za uklanjanje fosfora, koji je zbog svoje kisele, i kisele tvari s PH vrijednosti otpadnih voda i dalje hidrolize. Kataliziraju grupa je formirana u obliku kompleksa polinuklearnih kataliziraju koja reagira s orthophosphate u vode za proizvodnju fosfata taloga da bi se postigao efekt uklanjanja fosfora.

Fosfora u otpadne vode mogu se podijeliti u tri vrste orthophosphate, djelomično fosfora i organskog fosfora. Pozitivan fosfora lako reagira s vapna, industrijski aluminij sulfat i tako dalje za proizvodnju fosfatni ganit. Stoga, kada kemijski fosfora iz otpadnih voda, zapravo je uklonjen samo u vodi. Dok djelomične fosfora i organski fosfor nije lako odvojiti s vodom, ne s koagulant reakcije za stvaranje taloga. U tom smislu, u kanalizacija, korištenje biokemijski put kroz mikrobne adsorpcija, degradacija, pretvorbe će biti djelomično fosfor, organski fosfor se pretvara u orthophosphate da bi se postigao cilj uklanjanja fosfora.

Za fosfor zagađenja u otpadnim vodama, koristit ćemo industrijske aluminij sulfat za uklanjanje fosfora, kako bi se postigli bolji rezultati liječenja i uštedjeti troškove obrade.

Industrijska aluminijska sulfat u određene temperature, kako bi se igrati svoju maksimalnu korist, sljedeće za sve to govoriti o:

Nađeno je da kada je temperatura ispod 5 ° C, hidroliza stopa PAC je spor i molekularnu strukturu mijenja iz aktivnog stanja stacionarnih ili neaktivno stanje. Kada je temperatura 5-20 ℃, strukturu industrijske aluminij sulfat je najstabilnija molekula, posebno na 20 ℃ temperatura vode, možete napraviti PAC brze hidrolize, a temperatura na-5 ℃, molekularna struktura sa trom zaustaviti aktivnost u stupanj hidrolize usporio, i brzina reakcije onečišćujućih tvari u vode je isto tako trom, teško je to obrazac stipsa. Osim toga, temperatura vode je niska će povećati viskoznost vode, flokulaciju reakcija je spora, sedimentacija efekt je oslabio, floc teže se sudaraju s jedni druge, kohezija, stipsa čestice u redu.

U hladnim zimskim na sjeveru, možete izabrati da se pridruže ljekarna oko 10 ujutro ili oko 3 popodne. Kada je temperatura previsoka, PAC hidroliza brzina i brzina reakcije polutanata vode je prebrzo, formiranje flokule manje, Jake hidratacije, mulja vlažnosti povećana, troškovi liječenja mulja. Industrijski aluminij sulfat također može u visoka temperatura inaktivacije, možete igrati svoju ulogu u polimer flokulaciju. Stoga, za industrijske aluminij sulfat, temperatura vode može kontrolirati iznad 5 ℃, po mogućnosti u 20 ℃ -50 ℃, koji je, pod normalnu temperaturu, viša temperatura, intenzivniji je Brownovo gibanje, brže brzina reakcije.