Dom > Vijesti > Sadržaj

Bojenje otpadnih voda tretman otpadnih voda žuta uzroci

Jul 20, 2017

Bojenje otpadne vode otpadne vode liječenje žute uzrokuje

Bojenje i tiskanje industrija otpadnih voda, ako otpadne vode nakon biokemijske tretmana, doziranje korištenje željezni sulfat i tekući kaustična soda, zašto liječenje nakon vode boja je svjetlo žuta to? Ovaj fenomen je općenito iz kojih razloga, tretman otpadnih voda što metodu treba koristiti za to? Sljedeće analize s tobom na tiskanje i bojenje otpadnih voda nakon žute razlog.

Liječenje bojenje otpadnih voda od strane željezni sulfat

Ispis i bojenje otpadnih voda je uobičajena u sadržaju organske tvari, boja dubina, alkalna i tako dalje. Ako se liječi s željezni sulfat i tekuće baze će imati žute nakon dvije su mogućnosti, jedna od tiska i bojenje otpadne vode se ne talože se u neki od anorganskih metalnih iona, drugi je boja organske tvari; otpadnih voda za uklanjanje anorganskih metalnih iona može se koristiti za prilagođavanje baze, dodavanje natrij sulfid i druge anorganske metalnih iona oborine. Ako organska tvar prisutna u tisak i bojenje otpadnih voda se pojavi blijedo žute boje, to je potrebno uzeti u obzir napredne oksidacije ili adsorpcija.

Za izvornu boju otpadnih voda je žuto, s obojenih željezo nakon boje blijede, a zatim razlozi za pojavu žute svibanj isto tako biti vrsta anti-boja fenomen, a korištenje i neke reaktivnih bojila vezane uz tebe boje , a zatim i izvorni gubitak vode slična boja, tako da većinu za bojenje i tiskanje proces obrade otpadnih voda biti biokemijski liječenje.

Nedavno kontakt s na bojenje postrojenja otpadnih voda obezbojenjeotopine, korištenje obojenih, natrijev hidroksid i Poli aluminij klorida, nakon liječenja dio crvene ili se ne može ukloniti, PH vrijednosti 8, zašto dio crveno ne može biti uklonjena, tretman otpadnih voda da li uzeti u obzir zamjena drugim lijekovima? Ovdje smo napravili analizu temelji na problem.

Željezni sulfat primjene metoda i PH-vrijednost

Korištenje željezni Sulfat na crveno, učinak liječenja zelena otpadnih voda bit će lošije, ali sve dok odgovarajuće reakcije uvjetima može se općenito smanjiti emisije standardima boja. U ovom slučaju, izrađene su sljedeće preporuke:

1, natrijev hidroksid dodaje naprijed, nazad i obojenih željeza plus metal nakon PH ostao na 9 ili tako. Nakon dodavanja NaOH pH može doći do više od 12, u uvjetima jake lužine mogu uništiti dio molekularne strukture obojene skupine, teško da se bave obojene skupine u lako da se bave obojene skupine. otpadnih voda i onda na početku reakcije s obojenih metala PH bit će 11 ili, obojenih metala u PH vrijednost 11 ili više obezbojenjeotopine učinak će biti bolji od pH 8 ili tako, pogotovo dio teško izaći na kraj s boji grupa s.

2, natrijev hidroksid u vapno, istovremeno smanjujući troškove lijekova također ima učinak poboljšanja učinak liječenja.