Dom > Vijesti > Sadržaj

Bojenje otpadak vode tretman otpadnih voda žuta uzroci

Oct 20, 2017

Bojenje i tiskanje industrija otpadak otpadnih voda, ako kanalizacije nakon biokemijske liječenja, korištenje željezni sulfat i tekući kaustična soda, zašto liječenje vodom nakon boja je blijedo žuta? Ovaj fenomen je općenito iz kojih razloga, što metodu treba koristiti za to? Sljedeće analize s tobom na tiskanje i bojenje obradu vode otpadak nakon žute razlog.

Liječenje bojenje otpadnih voda od strane željezni sulfat

Ispis i bojenje otpadnih voda je uobičajena u sadržaju organske tvari, boja dubina, alkalna i tako dalje. Ako tretiran je željezni sulfat i tekući lužine nakon bit će žute ima dvije mogućnosti, jedna od tiska i bojenje otpadne vode se ne talože se u neki od anorganskih metalnih iona, drugi je boja organske tvari; Uklanjanje anorganskog metalnih iona može se koristiti za prilagođavanje lužine, otpadak obradu vode dodajući natrijev sulfid i tako dalje do prenagliti anorganskih metalnih iona. Ako organska tvar prisutna u tisak i bojenje otpadnih voda se pojavi blijedo žute boje, to je potrebno uzeti u obzir napredne oksidacije ili adsorpcija.

Za izvornu boju otpadnih voda je žuto, s obojenih željezo nakon boje blijede, a zatim razlozi za pojavu žute svibanj isto tako biti vrsta anti-boja fenomen, a korištenje i neke reaktivnih bojila vezane uz tebe boje , a zatim i izvorni gubitak vode slična boja, tako da većina za bojenje i tiskanje otpadak vode tretman će biti biokemijski liječenje.

Nedavno kontakt s na bojenje postrojenja otpadnih voda obezbojenjeotopine, korištenje obojenih, natrijev hidroksid i Poli aluminij klorida, nakon liječenja dio crvene ili se ne može ukloniti, otpadak vode liječenje PH vrijednost 8, zašto dio crvene ne mogu ukloniti , da li uzeti u obzir zamjena drugim lijekovima? Ovdje smo napravili analizu temelji na problem.

Željezni sulfat primjene metoda i PH-vrijednost

Korištenje željezni Sulfat na crveno, zelena otpadak vode liječenja će biti gore, ali sve dok odgovarajuće reakcije uvjetima može se općenito smanjiti emisije standardima boja. U ovom slučaju, izrađene su sljedeće preporuke:

1, natrijev hidroksid prednje, leđa i Crne, plus dodani nakon PH ostao u 9 ili tako. Nakon dodavanja NaOH pH može doći do više od 12, pod jake lužine uvjetima mogu uništiti neke molekularne strukture obojene skupine, teško da se bave obojene skupine u lako da se bave obojene skupine. I onda na početku reakcije s obojenih metala PH će biti 11 ili, obojenih metala u PH vrijednost 11 ili više obezbojenjeotopine učinak će biti bolji od pH 8 ili tako, otpadak vode tretman posebno dio teško izaći na kraj s obojene skupine .

2, natrijev hidroksid u vapno, istovremeno smanjujući troškove lijekova također ima učinak poboljšanja učinak liječenja.