Dom > o nama

Zibo Boshan pobjeda Chemicals Co, Ltd je osnovana u ožujku 2002, a specijalizirana za proizvodnju i izvoz aluminij sulfat i željezo-free aluminij sulfat, sgodišnje proizvodnje 40 000 tona. Tvrtka se nalazi u Zibo grad, pokrajina Shandong, i zauzima površinu od više od 12 000 m2. Regija ima najviše odgovara prijevoz u blizini Qingdao luka i luka Tianjin.

Različitim proizvodima aluminij sulfat su naširoko koristi u industrijske i procesne kemikalije, kao što su voda za piće liječenje otpadak voda, katalizator, Titan dioksid, papir veličine, konkretne aditiva, Vatrostalni cementi, i industrijski deterdžent spojeva. Stabilnu kvalitetu i pošten servis, učinkovita proizvodnja sadržaji i industrija inovacija, naši proizvodi izvezeni u SAD, Njemačka, Koreja, Rusija, Urugvaj i drugim zemljama za više od deset godina. Tako smo postali certificirani ODM dobavljač fortune global 500 kompanija i navedene kompanije. Kao što: BASF, W.R.GRACE, Shandong sunce papira Industry Co, Ltd, International Paper Company, Sichuan Lomon Titan Industry Co, Ltd, Azija simbol (Shandong), CHENMING grupe, itd.

U ovom trenutku, sveučilišta i fakulteti Shandong tehnološko Sveučilište i Sveučilište Jinan prihvatiti istraživanja i razvoja tvrtke, a tvrtka je ovlaštena kao učenje i eksperiment baze. Tvrtka je kao izvanredan privatno poduzeće lokalne samouprave za sedam godina, i prolazi za izdavanje certifikata za sustav upravljanja kvalitetom ISO9001 sustav upravljanja okolišem 、ISO14001i OHSAS18001 profesionalne zdravlja i sigurnosti sustav upravljanja glatko.